Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Σάββατο 6/7/2013

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε ρίσκα και τολμηρές πρωτοβουλίες όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα. Καλύτερα θα είναι να κινηθείτε με περίσκεψη. Στα αισθηματικά σας όμως περνάτε πολύ ευχάριστες στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο και απολαμβάνετε τις πηγαίες εκδηλώσεις της αγάπης του προς το άτομό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν. Μπορεί να φαίνονται αρκετά καλοπροαίρετοι απέναντί σας, όμως μη βασίζεστε και τόσο σε αυτούς, καθώς μπορεί να αποδειχτούν αρκετά επιπόλαιοι και ασταθείς. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στη σχέση σας και αποφύγετε αυταρχικές συμπεριφορές που μπορεί να φέρουν σε αμηχανία τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξαιρετικές οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας, καθώς η αποδοτικότητά σας είναι πολύ καλή, ενώ φαίνεστε αρκετά καλοπροαίρετοι και συνεργάσιμοι, γεγονός που αξιολογείται πάρα πολύ θετικά. Προσέξτε όμως τα οικονομικά σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε πολλά έξοδα. Η ερωτική σας διάθεση είναι πάρα πολύ έντονη και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζήσετε απολαυστικές στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχετε έντονη διάθεση για διασκέδαση και θα σας προσφερθεί η ευκαιρία να βρεθείτε με καλούς σας φίλους και να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Μπορεί και να απορροφηθείτε τόσο πολύ που κάπου ο σύντροφός σας να νοιώσει λίγο παραμελημένος. Δείχνοντας όμως τη ζεστασιά και το ενδιαφέρον σας θα καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. 

ΛΕΩΝ: Σήμερα δεν έχετε όρεξη για πολλά. Θέλετε απλώς να περνάτε καλά και να αφιερώσετε χρόνο μονάχα σε ό,τι σας ευχαριστεί αληθινά. Σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο να τα καταφέρετε, φροντίστε όμως να μην παραμελήσετε τελείως υποχρεώσεις που είναι σημαντικές και θέλουν άμεση τακτοποίηση. Προσέξτε τη διατροφή σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε υπερβολές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε πολύ γοητευτικοί και καταφέρνετε πολύ εύκολα να κερδίσετε με πολύ θετικό τρόπο την προσοχή των άλλων. Προσέξτε όμως τις γνωριμίες που κάνετε, καθώς μπορεί να αποδεχτούν επιπόλαιες και χωρίς ουσία. Μπορείτε όμως να περάσετε πολύ όμορφα με καλούς σας φίλους και να ενημερωθείτε ουσιαστικά για ζητήματα που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ: Θα ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα από την οικογένειά σας. Εχετε την ικανότητα να ανεβάζετε τη διάθεση των άλλων και αυτό θα το εκτιμήσουν όλοι ιδιαίτερα. Θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τα οικονομικά σας, ενώ ευκαιρίες θα παρουσιαστούν εκεί που δεν το περιμένετε, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί και η έμφυτη διαίσθησή σας οδηγεί σωστά τα βήματά σας. Σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να μείνετε πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα. Στον αισθηματικό σας τομέα είστε όμως επιρρεπείς σε βιαστικές κινήσεις και αρκετές υπερβολές. Καλό θα είναι να σκεφτείτε πριν δράσετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερα σημαντικές επαφές που θα σας φανούν χρήσιμες στη μελλοντική σας πορεία. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, έτσι θα είναι πολύ εύκολο να πείσετε τους άλλους για ό,τι θελήσετε. Προσέξτε μόνο την τάση σας για υπερβολικά έξοδα όσον αφορά τα οικονομικά σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα συναντήσετε μεγάλη υποστήριξη από φιλικά σας πρόσωπα όσον αφορά την υλοποίηση των στόχων σας. Στον οικονομικό σας τομέα, με οδηγό τόσο τη λογική όσο και τη διαίσθησή σας μπορείτε να κάνετε βήματα που θα σας οδηγήσουν πάρα πολύ. Προσέχετε όμως τυχόν καινούργιες γνωριμίες όσον αφορά τον αισθηματικό σας τομέα, καθώς μπορεί να αποδειχτούν καθαρά περιστασιακές.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ θετικές οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς κερδίζετε αναγνώριση και σεβασμό χάρη στην αξιοπιστία και την ευσυνειδησία σας. Σίγουρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε παρέα με αγαπημένους σας φίλους που θα βρουν την παρέα σας πολύ ευχάριστη. Προσέξτε όμως τα λόγια σας, καθώς χάρη στην αγάπη σας για την ειλικρίνεια μπορεί να πείτε πράγματα που κάποιοι θα βρουν ενοχλητικά. 

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τον χειρισμό των οικονομικών σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπες αγορές. Αν κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ζητήσει να του δανείσετε κάποιο ποσό, σκεφτείτε το καλά, μπορεί να μην είναι σε θέση να σας το επιστρέψει. Βασιστείτε πολύ στη διαίσθησή σας, καθώς θα σας οδηγήσει να κάνετε τα σωστά βήματα στον επαγγελματικό σας τομέα. 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...