Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Νέα μάχη (και ήττα) με τους δραπέτες

Πέρασαν από το μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. πυροβολώντας μανιασμένα με τα Καλάσνικοφ – Μεγάλη επιχείρηση για να τους προλάβουν πριν φτάσουν στα σύνορα

Το νέο θρίλερ με την ένοπλη συμπλοκή στην Αρτα επιβεβαίωσε τους φόβους των αστυνομικών ότι οι επικίνδυνοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων θα αναζητούσαν διέξοδο προς την Ηπειρο προσπαθώντας να φτάσουν στην πατρίδα τους. Οι αδίστακτοι Αλβανοί προκάλεσαν ακόμη μία ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς σε μπλόκο της Αρτας, το οποίο «έσπασαν» και κατάφεραν να διαφύγουν προς τη δύσβατη περιοχή της Λάκκας Σουλίου!

Το πλήρωμα ενός περιπολικού εντόπισε γύρω στις 2.00 ξημερώματα Παρασκευής το αγροτικό Nissan Navara, που είχε κλαπεί νωρίτερα από την περιοχή Παραβόλα της Αιτωλοακαρνανίας, να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και ενημέρωσε το μπλόκο στον κόμβο της Αγγέλης, στην περιφερειακή οδό της Αρτας. Αν και οι αστυνομικοί περίμεναν τους δραπέτες με το δάχτυλο στη σκανδάλη, εκείνοι όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά πέρασαν σαν… σίφουνες μπροστά τους «γαζώνοντας» με τα Καλάσνικοφ τα οχήματά τους από τα πίσω παράθυρα! Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, όμως τα περιπολικά ακινητοποιήθηκαν με σκασμένα τα λάστιχά τους.11g565h98h79

Ποιους είδαν

Οι αστυνομικοί είδαν τα πρόσωπα των τριών επιβατών του κλεμμένου αγροτικού και αναγνώρισαν στη θέση του οδηγού τον 27χρονο Ιλίρ Κούπα. Στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν άλλοι δύο από τους δραπέτες, από τους οποίους ο ένας ήταν σίγουρα ο Μάριον Κόλα, που πυροβολούσε μανιασμένα εναντίον τους! Οταν διέφυγαν από το μπλόκο, οι δραπέτες εγκατέλειψαν το Navara και έκλεψαν ένα άλλο αυτοκίνητο, μάρκας Ford, από την περιοχή της Φιλιππιάδας, με το οποίο κατευθύνθηκαν προς τα χωριά του Σουλίου. Στη συνέχεια το εγκατέλειψαν και αυτό στην περιοχή Γλυκή της Παραμυθιάς και έκλεψαν μια μοτοσικλέτα.

Μέσω Σουλίου

Η διαδρομή που ακολουθούν δείχνει την πρόθεσή τους να διαφύγουν προς την πατρίδα τους, καθώς τα Σουλιωτοχώρια απέχουν μόλις 20 λεπτά από την ελληνοαλβανική μεθόριο. Οι ελληνικές Αρχές έχουν ενημερώσει επίσημα τις αντίστοιχες αλβανικές, ώστε να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να συνεργαστούν, στην περίπτωση που οι αδίστακτοι κακοποιοί καταφέρουν να φτάσουν στα σύνορα. Μάλιστα οι Αλβανοί αστυνομικοί διαβεβαίωσαν ότι θα παραδώσουν τους δραπέτες, σε περίπτωση που συλληφθούν σε αλβανικό έδαφος.

Το βάρος των ερευνών πέφτει στη Θεσπρωτία

Πλέον το βάρος των ερευνών των αστυνομικών έχει πέσει στη Θεσπρωτία. Προσπαθούν να μπλοκάρουν τους κακοποιούς πριν φτάσουν στην περιοχή της Παραμυθιάς, που απέχει μόλις 19 χιλιόμετρα από τη Γλυκή. Από εκεί θα τους απομένουν λιγότερα από 50 χιλιόμετρα για να φτάσουν στα σύνορα. Ολα δείχνουν ότι κινούνται κατά μήκος της όχθης του Αχέροντα ποταμού, στην πεδιάδα του Φαναρίου και την κοιλάδα με την ονομασία «Λάκκα Σούλι», κοντά στο χωριό Μαργαρίτι, όπου τώρα επικεντρώνονται οι έρευνες. Ωστόσο οι κακοποιοί έχουν απολέσει την κάλυψη που τους πρόσφεραν τα πυκνά δάση της Ναυπακτίας και της Ευρυτανίας.

Οι αστυνομικοί που συντονίζουν τη γιγαντιαία επιχείρηση έχουν αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή με ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενισχυμένες και από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ιωαννίνων. Επίσης περίπολοι έχουν αναπτυχθεί κατά μήκος των συνόρων με την Αλβανία και η μεθόριος πλέον έχει «σφραγιστεί».

Στο μεταξύ, στον Παρνασσό βρέθηκε ακόμα ένα αυτοκίνητο που, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., είχαν κλέψει οι δραπέτες στις αρχές Ιουνίου. Πρόκειται για ένα όχημα μάρκας Chevrolet που βρέθηκε καλυμμένο με κλαδιά και φύλλα.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...