Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Παρενοχλούσε τα κοριτσάκια στα Mad Awards!

Ηλικιωμένος είχε παρεισφρήσει στην αρένα του Τae Kwon Dο και πείραζε τα ανήλικα, μέχρι που εντοπίστηκε από τους υπευθύνους ασφάλειας και… έφαγε το ξύλο της χρονιάς του!

Λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα τη βραδιά των φετινών Mad Video Music Awards ένας παιδόφιλος που είχε παρεισφρήσει στην αρένα του Γηπέδου Tae Kwon Do και πλησίαζε μέσα στο πλήθος κοριτσάκια, στα οποία έκανε άσεμνες χειρονομίες! Ομως η παρουσία του αδίστακτου μεσηλίκου έγινε αντιληπτή και πλήρωσε όσα έκανε με… άγριο ξύλο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, όταν άντρες της εταιρείας security που είχε αναλάβει τη φύλαξη του χώρου και την ομαλή διεξαγωγή του event παρατήρησαν πως ένας άντρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, είχε διεισδύσει στην κατάμεστη αρένα του γηπέδου, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική σκηνή, και κινούνταν ύποπτα δίπλα σε ανυποψίαστα κοριτσάκια τα οποία χόρευαν ξέγνοιαστα στους ρυθμούς των τραγουδιών των αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

Στριμωξίδι

Η ύποπτη συμπεριφορά του ηλικιωμένου άντρα, που είχε «στριμωχτεί» ανάμεσα σε δεκάδες κοριτσάκια ηλικίας ακόμη και 8 (!) ετών, κίνησε την περιέργεια κάποιων αντρών της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που αμέσως τον έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση και άρχισαν να παρατηρούν προσεκτικά κάθε του κίνηση. Τότε διαπίστωσαν πως ο άγνωστος, που λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα, αφού ήταν αρκετά κοντός, με μπόλικα παραπανίσια κιλά και φαλάκρα, παρίστανε τον… εκστασιασμένο θεατή! Ομως ταυτόχρονα παρενοχλούσε και χούφτωνε ανήλικα κορίτσια, ενώ στη συνέχεια χανόταν ξανά στο πλήθος!

Χωρίς να χάσουν χρόνο και κινούμενοι διακριτικά, ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί και τινάξουν τη βραδιά στον αέρα, άντρες της ομάδας security μπήκαν στην αρένα, εγκλώβισαν τον ηλικιωμένο, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει, και τον απομάκρυναν από τον κόσμο οδηγώντας τον στα παρασκήνια προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της «συζήτησης» τα αίματα άναψαν και κάποιοι από τους παρευρισκομένους, που έχασαν τον έλεγχο, άρχισαν να χτυπούν άγρια τον άγνωστο, αλλά και να τον βρίζουν λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Δεν ντρέπεσαι, ρε ανώμαλε, να την πέφτεις σε κοριτσάκια; Ακόμα και σε 8χρονα, ρε αλήτη; Τι έχεις να πεις τώρα, μίλα, ρε παιδεραστή»…

Οι εξηγήσεις και η εκτόνωση

Οπως ήταν φυσικό, το σοβαρό επεισόδιο που προκλήθηκε δεν πέρασε απαρατήρητο. Λόγω της φασαρίας, ολοένα και περισσότερος κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στο σημείο κοντά στη φυσούνα για να δει τι είχε συμβεί. Φοβούμενοι πως το επεισόδιο θα λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις, η ομάδα security απομάκρυνε τον ηλικιωμένο σε απόμερο σημείο. Λίγη ώρα αργότερα, έπειτα από αμοιβαίες εξηγήσεις, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο ηλικιωμένος απομακρύνθηκε οριστικά από το γήπεδο και από τον χώρο της συναυλίας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...