Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Τετάρτη 10/7/2013

ΚΡΙΟΣ: Η τύχη ευνοεί στα περισσότερα από τα σχέδιά σας, οπότε μπορείτε να προχωρήσετε άφοβα στην εκπλήρωση των στόχων σας. Ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα είστε ακαταμάχητοι, καθώς η γοητεία σας είναι τόσο έντονη που κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Προσέξτε μόνο τα περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Περίεργες φαίνονται οι σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς συναντάτε αντιδράσεις που δεν περιμένατε. Δεν χρειάζεται να επιμένετε πεισματικά στις απόψεις σας κι αν έχετε κάνει λάθη, καλό θα ήταν να τα παραδεχτείτε. Ετσι ανοίγετε ένα δίαυλο επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και η αεικίνητη φύση σας μπορεί να σας οδηγήσει να επισκεφτείτε μέρη όπου δεν έχετε βρεθεί στο παρελθόν. Θα αισθανθείτε πολύ ωραία, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας γεμίσει ψυχικά και θα σας καλύπτει στο επικοινωνιακό κομμάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσον αφορά τα οικονομικά σας, οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν προσφέροντας σας ικανοποιητικά κέρδη, ενώ ένας καλός προγραμματισμός θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα τα έξοδά σας. Η προσωπική σας ακτινοβολία είναι ενισχυμένη, οπότε κανένας δεν μπορεί να σας αρνηθεί τίποτα.

ΛΕΩΝ: Αναμφίβολα είστε ο κυρίαρχος της μέρας! Ο δρόμος είναι ανοιχτός για να φτάσετε χωρίς κόπο στους στόχους σας. Στα αισθηματικά σας η εύνοια είναι μεγαλύτερη και θα εκπλαγείτε από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ενώ όσοι είστε μόνοι θα συναντήσετε άτομα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εντονο προσκήνιο επικρατεί στις κοινωνικές σας επαφές και καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Εσείς πάντως με την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σας οχυρώνεστε απέναντι σε οποιαδήποτε περίπτωση. Μην εξωτερικεύετε τις βαθύτερες σκέψεις σας και δώστε σημασία στα όνειρά σας.

ΖΥΓΟΣ: Εντονα συντροφικοί ως άτομα, σήμερα θα νιώσετε ιδιαίτερη ανάγκη να βρεθείτε με καλούς σας φίλους. Μπορείτε να το καταφέρετε και να περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Πολύ καλή ημέρα είναι η σημερινή και για τον επαγγελματικό τομέα, καθώς διακρίνεστε για την απόδοση και τις ικανότητές σας στην εργασία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Ασχολείστε με πράγματα που δεν έχουν ιδιαίτερη αξία και δυστυχώς σας ρίχνουν ψυχολογικά. Αφήστε πίσω σας το παρελθόν και προσπαθήστε να βάλετε γερές βάσεις για τη μελλοντική σας πορεία. Το ερωτικό σας ένστικτο είναι δυνατό, καλό θα ήταν λοιπόν να εκτονωθείτε δημιουργικά σε αυτόν τον τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ καλή μέρα για όσους σπουδάζετε ή είστε εκπαιδευτικοί, καθώς χάρη στις δυνατότητές σας κερδίζετε πολύ θετική κριτική για τις προσπάθειές σας. Αν νιώσετε την ανάγκη να πάτε κάπου όπου δεν έχετε ξαναπάει ή αν θέλετε να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, μπορείτε να το κάνετε. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Είστε εργατικοί και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη. Ετσι στο επαγγελματικό σας περιβάλλον όλοι σάς εκτιμούν και σας σέβονται. Και σήμερα θα κερδίσετε σίγουρα τις εντυπώσεις και μπορείτε να βάλετε σταθερά θεμέλια για την επαγγελματική σας εξέλιξη, με την προϋπόθεση πως θα είστε υποχωρητικοί, όταν πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενώ έχετε τη διάθεση να κάνετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, δυστυχώς δεν βρίσκουν σύμφωνο τον σύντροφό σας. Κάντε υπομονή, γιατί μια αντιπαράθεση δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση, αποφύγετε όμως τις υπερβολές σε φαγητό και ποτό.

ΙΧΘΥΕΣ: Χάρη στη γλυκύτητα και την ευγένειά σας εύκολα κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων. Ετσι οι συνάδελφοι στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε ευκολότερα τους στόχους σας. Η μέρα είναι επίσης ιδανική για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, αλλά και τον χώρο όπου ζείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...