Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

O «πασπαρτού» Θανάσης Πάτρας στο θερινό «Fthis»

Αντικαθιστά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και δεν παραπονιέται καθόλου που παραμένει (άλλη μία φορά) στην Αθήνα καλοκαιριάτικα.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και αρκετοί παρουσιαστές έχουν πάρει τον δρόμο για την παραλία ή ετοιμάζουν μπογαλάκια. Ο Θανάσης Πάτρας όμως συνεχίζει να μας κρατάει συντροφιά μέσα από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Fthis». Τον αποκαλούσαν «πασπαρτού» και δεν ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν ότι μετά την αποχώρηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή -προκειμένου να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της- θα ήταν εκείνος που θα αναλάμβανε το τιμόνι της εκπομπής.

«Η συνέχιση μιας έτοιμης εκπομπής είναι κάτι πολύ γλυκό κι ευχάριστο, γιατί βλέπεις ότι όλα δουλεύουν ρολόι» λέει ο Θανάσης Πάτρας, που κάνει διακοπές στο… πλατό. «Eχω δουλέψει ξανά καλοκαίρι, το 2011, γι’ αυτό μπορώ να πω ότι είναι συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια» δηλώνει με χιούμορ ο παρουσιαστής, ο οποίος δεν παραπονιέται που παραμένει στην Αθήνα καλοκαιριάτικα, αφού, όπως λέει: «Αν δεν υπήρχαν οι υποχρεώσεις, σίγουρα θα πηγαίναμε κάπου, αλλά ως επαγγελματίες πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι σε όποια υποχρέωση έχουμε αναλάβει».

Οσο για το μέχρι πότε θα τον βλέπουμε στην οθόνη, ο Θανάσης δηλώνει: «Εγώ ξέρω ότι η εκπομπή θα συνεχίσει να προβάλλεται μέχρι και τέλος Ιουλίου. Τώρα, το τι θα γίνει κι αν θα πάρει παράταση, αυτό είναι θέμα του σταθμού». Δηλώνει «χαζομπαμπάς» και παρ’ ότι όλη τη μέρα βρίσκεται στον… δρόμο, αφού εκτός από το «Fthis» έχει και καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο του Alpha, πάντα βρίσκει χρόνο για την κόρη του. «Κινούμαι σε τρελούς ρυθμούς. Πηγαίνω στον ΑΝΤ1, μετά ασχολούμαι με την μπέμπα όσο προλαβαίνω, γιατί έχει το πρόγραμμά της και κοιμάται, μετά τρέχω στο ραδιόφωνο και φροντίζω να γυρίσω για να την προλάβω, να τη δω, να την κάνουμε μπάνιο με τη μητέρα της. Ολη μας η ζωή είναι γύρω από αυτήν».

Κι επειδή τα social media έχουν μπει στην καθημερινότητά μας, ο Θανάσης έχει δημιουργήσει μια σελίδα στο Facebook μαζί με τον φίλο του Κύρο Δασκαλάκη, που ονομάζεται «Oh my dad» και απευθύνεται στους μπαμπάδες. Στην περίπτωση μάλιστα που η σελίδα συγκεντρώσει αρκετούς «φίλους», οι δυο τους σκέφτονται να τη μετατρέψουν σε site. Ως… έμπειρος γονιός πάντως έδωσε τις συμβουλές του και στη Σταματίνα, με την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις. «Της έδωσα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το γάλα, με το οποίο πολλά μωρά αντιμετωπίζουν προβλήματα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....