Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αυνανισμός κατά του… καρκίνου του προστάτη

Τελικά στο χέρι των ανδρών είναι να μειώσουν τον...

Πάμε πλατεία Φίνου;

Ηταν τέλη Αυγούστου του 2022, όταν με αποκλειστικό της...

«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές νταήδες συζύγους ή πρώην συντρόφους

Ολοένα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα ανυπεράσπιστες...

Ακήρυχτος πόλεμος εις το όνομα του πατρός από τον Καλλιάνο για όσους...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η «βεντέτα» που έχει ανοίξει...

Εκαψε ζωντανά τα αδέλφια του για τα κληρονομικά!

Σαράντα ημέρες μετά τον θάνατο της μάνας τους, ο 56χρονος στην Ηλεία τούς έλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά για τα χωράφια!

Περιέλουσε τα αδέρφια του με βενζίνη και στη συνέχεια τους έβαλε φωτιά, από την οποία κινδύνεψε να καεί ζωντανός και ο ίδιος! Αιτία του τραγικού περιστατικού, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Αμπελόκαμπου Ηλείας, ήταν οι κληρονομικές διαφορές που προέκυψαν μετά τον θάνατο της μητέρας τους, πριν από περίπου σαράντα μέρες.

Ολα έγιναν στην αυλή του σπιτιού όπου διαμένουν ο 56χρονος δράστης και ο 40χρονος αδερφός του. Εκεί βρισκόταν και η 54χρονη αδελφή τους για να τους βοηθήσει να φυτέψουν λαχανικά σε παρτέρια και σε ένα θερμοκήπιο που είχαν στήσει. Οι τρεις τους άρχισαν να συζητούν για τα περιουσιακά τους και ο μεγαλύτερος αδερφός υποστήριζε ότι η διανομή που έγινε στα χωράφια μετά τον θάνατο της μάνας τους ήταν άνιση. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν, ώσπου κάποια στιγμή ο 56χρονος έφυγε σε κατάσταση αμόκ.

Βενζίνη!

Ομως επέστρεψε με ένα δοχείο που περιείχε 4 λίτρα βενζίνη και σιωπηλός περιέλουσε με σβέλτες κινήσεις τον αδερφό και την αδερφή του! Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, πέταξε πάνω τους ένα αναμμένο τσιγάρο, με αποτέλεσμα ο 40χρονος και η 54χρονη να τυλιχτούν στις φλόγες! Το ίδιο έπαθε και ο 56χρονος, και όλοι μαζί άρχισαν να παλεύουν με τις φλόγες ουρλιάζοντας από τον πόνο!

Τις φωνές τους άκουσαν γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική. Τα θύματα μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο της  Αμαλιάδας και ο δράστης στο νοσοκομείο του Πύργου, με εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα τους. Η κατάσταση του 40χρονου κρίθηκε κρίσιμη, αφού είχε καεί το 60% του κορμιού του, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», στην Αθήνα. Αργότερα και η αδελφή του, που κάηκε σε χέρια και πόδια, μεταφέρθηκε στην Αθήνα ενώ σοβαρά εγκαύματα φέρει και ο 56χρονος δράστης, ο οποίος μετά τις εξετάσεις στο νοσοκομείο του Πύργου μεταφέρθηκε στην Πάτρα.

Τα ξερόχορτα

Οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ασφάλειας Αμαλιάδας που ερεύνησαν το τραγικό περιστατικό έκαναν αρχικά λόγο για ατύχημα, πιστεύοντας ότι τα αδέρφια είχαν ανάψει φωτιά στην αυλή για να κάψουν ξερόχορτα και εκείνη ξέφυγε από τον έλεγχό τους. Αργότερα όμως η έρευνα αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος αδερφός επιχείρησε να κάψει ζωντανά τα αδέρφια του, εξαιτίας της κόντρας που είχαν για τα περιουσιακά τους. Εις βάρος του η Ασφάλεια Αμαλιάδας σχημάτισε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται με τη λήψη καταθέσεων.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...