Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Θα γίνει… σερ ο «τρομοκράτης»;

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε εξαιρετική πρόταση στον Ράφικ Τζιμπούρ!

Το μεταγραφικό «φλερτ» της Μπούρσασπορ με τον Ράφικ Τζιμπούρ δεν κατέληξε σε… γάμο και οι συμπατριώτες του «τρομοκράτη» υποστηρίζουν ότι θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Μίτσελ. Ωστόσο, αν επιβεβαιωθεί μια φήμη που κυκλοφόρησε στα social media, τότε ο Αλγερινός δεν θα βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ τη νέα σεζόν.

Αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, από την οποία φέρεται να έχει δεχτεί εξαιρετική πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το βέβαιο είναι ότι ο ιδιοκτήτης των «κόκκινων», ο Κουβεϊτιανός Φαουάζ Αλ Χασαουί, διαθέτει την οικονομική επιφάνεια που του επιτρέπει να δαπανά μεγάλα ποσά προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το σχέδιό του. Να δει δηλαδή την (ιστορική) Φόρεστ να αφήνει επιτέλους την Τσάμπιονσιπ και να επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Την ίδια ώρα υπήρξαν δημοσιεύματα σε διάφορα ΜΜΕ του εξωτερικού που εμφάνιζαν άλλες ομάδες, από την Τουρκία και την Ισπανία, μέσα στο «παιχνίδι» της απόκτησης του 29χρονου στράικερ. Επίσης η πληροφορία που θέλει τον ατζέντη του «τρομοκράτη» να βρίσκεται στην Αθήνα και να είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση των νταμπλούχων ενισχύει ακόμη περισσότερο το σενάριο της μεταγραφής.

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι οι εξελίξεις στο θέμα του Αλγερινού συνδέονται ώς ένα βαθμό και με την υπόθεση του Μοργκάν Αμαλφιτανό. Εάν κλείσει ο «τρομοκράτης» σε άλλη ομάδα, τότε ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για να τελειώσει τη μεταγραφή του Γάλλου από τη Μαρσέιγ, η οποία επιμένει να ζητάει ένα σεβαστό ποσό για να τον παραχωρήσει. Χθες έγινε γνωστό ότι στους «μνηστήρες» για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό προστέθηκε και η Χαλ, η οποία σκοπεύει να καταθέσει πρόταση δανεισμού στη Μαρσέιγ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


Ο Μίτσελ χάρισε στους παίκτες μια προπόνηση λόγω της εξάωρης ταλαιπωρίας

Στο Ζέεφελντ βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή των «ερυθρόλευκων» που δέχτηκε με ανακούφιση το… δώρο που τους ανακοίνωσε ο προπονητής τους μόλις εγκαταστάθηκαν στο ξενοδοχείο. Ο Μίτσελ αποφάσισε να τους χαρίσει την προπόνηση που υπήρχε στο πρόγραμμα βλέποντας σημάδια κόπωσης στους παίκτες του από το ταξίδι της μετάβασης στο αυστριακό θέρετρο. Εκτός από την πτήση για το Μόναχο που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, στη συνέχεια οι Πειραιώτες ταξίδεψαν οδικώς για άλλες 2,5 ώρες μέχρι να φτάσουν στο ξενοδοχείο.

Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός πήρε μαζί του είκοσι εννέα ποδοσφαιριστές για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο αυστριακό θέρετρο μέχρι τις 19 Ιουλίου. Εκτός από τον Ράφικ Τζιμπούρ, στην αποστολή που πέταξε χθες το μεσημέρι από τα Σπάτα με (αρχικό) προορισμό το Μόναχο δεν συμπεριλήφθηκαν ακόμη ο Ολαϊτάν και ο Πίνο. Ο πρώτος έχει άδεια, λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων και θα ενσωματωθεί απευθείας στην ομάδα στο Ζέεφελντ τις επόμενες ημέρες. Αντίθετα, ο δεύτερος δεν είναι μέσα στα πλάνα του Ισπανού κόουτς και θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλο σύλλογο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...