Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Επειγόντως στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος

Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, που σήμανε συναγερμό στους γιατρούς λόγω της προηγούμενης περιπέτειας με την υγεία του.

Στο νοσοκομείο εισήλθε επειγόντως προχτές ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ο οποίος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, που σήμανε συναγερμό στους γιατρούς λόγω της προηγούμενης περιπέτειας με την υγεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν το απόγευμα της Δευτέρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, ενώ υπέφερε και από έντονους πόνους στο ουροποιητικό σύστημα. Για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη «Βιοκλινική Αθηνών».

Το 2009

Αρχικά έγινε λόγος για σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη βεβαρημένη, καθώς ο τέως βασιλιάς είχε υποβληθεί τον Μάιο του 2009 σε διπλή χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο για την αντικατάσταση αποτιτανωμένης αορτικής βαλβίδας, με κατάλληλη βιοπροσθετική και απλή αορτοστεφανιαία παράκαμψη, αλλά και για διάνοιξη αορτής. Μάλιστα στη διπλή αυτή επέμβαση συμμετείχαν οι καθηγητές Ντρέιφους και Δίγκας και οι γιατροί Φουσκό και Ρόμπερτς, ο προσωπικός καρδιολόγος και παθολόγος του αντίστοιχα. Επειδή ο βαθμός επικινδυνότητας της δεύτερης επέμβασης ήταν τότε αρκετά υψηλός, χρειάστηκε να μείνει στην Εντατική για μερικά εικοσιτετράωρα, ενώ ύστερα από λίγο καιρό συνέχισε κανονικά τις προγραμματισμένες του υποχρεώσεις και τα ταξίδια του το εξωτερικό.

Συμβούλιο

Οσον αφορά τη νέα περιπέτεια της υγείας του το πρόβλημα εντοπίστηκε στο ουροποιητικό σύστημα, απ’ όπου προέρχονταν και οι έντονοι πόνοι που αισθάνθηκε και οι οποίοι τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες χτες το μεσημέρι οι γιατροί είχαν συγκαλέσει έκτακτο ιατρικό συμβούλιο προκειμένου να μελετήσουν τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος. Εξάλλου, από το πρωί τον είχαν υποβάλει σε μια σειρά από προληπτικές εξετάσεις, προκειμένου να δουν ποια είναι η κύρια αιτία του προβλήματος υγείας του και να αποφασιστεί η επόμενη κίνηση. Οι «πηγές» της «Espresso» λένε ότι οι γιατροί ήθελαν να είναι πλήρως ενημερωμένοι για την κατάσταση, αλλά και το ιστορικό του, γι’ αυτό είχαν επικοινωνία με το Λονδίνο και το θεραπευτήριο όπου είχε χειρουργηθεί προκειμένου να πάρουν αναλυτικές πληροφορίες και εξετάσεις του.

Ολη η οικογένεια στο πλευρό του

Η τέως βασιλική οικογένεια το τελευταίο διάστημα απολάμβανε τις διακοπές της στο Πόρτο Χέλι, και μάλιστα πριν από λίγες μέρες βραβεύτηκε στους διεθνείς αγώνες Spetses Classic Yacht Race, ενώ έκαναν σχέδια για τις οικογενειακές καλοκαιρινές αποδράσεις της. Φαίνεται όμως ότι θα πρέπει πλέον να αλλάξουν τα πλάνα τους. Η κατάσταση είναι πλήρως ελεγχόμενη, ενώ σήμερα αναμένεται να πάρει ακόμη και εξιτήριο, στην περίπτωση που οι γιατροί καταλήξουν στο ότι η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο πλευρό του είναι διαρκώς η σύζυγός του Αννα Μαρία, ενώ από την πρώτη κιόλας στιγμή ειδοποιήθηκαν τα παιδιά τους, τα οποία από χτες άρχισαν να καταφτάνουν στην Αθήνα για να είναι κοντά του και σε αυτή την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από το περιβάλλον του, αλλά ούτε και από την ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλεύεται.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....