Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Τι ενθουσίασε τη Λάουρα από το «City Hopping»

Η Νάργες αποκαλύπτει για ποιο λόγο δέχτηκε αμέσως να παρουσιάσει την εκπομπή του ANT1 WEBTV plus.

Η πρωτοποριακή εκπομπή του ANT1 WEBTV plus «City Hopping», που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, έχει κυρίως interactive χαρακτήρα και στόχο να ανακαλύπτει και να παρουσιάζει όλα τα ultra hot spots της Αθήνας. Η Λάουρα Νάργες, με σύμμαχο το κινητό της και τη βοήθεια των social media, «ξετρυπώνει» τα πιο cool happenings και τα new trends της πόλης. Ανεβάζοντας στη συνέχεια τις φωτογραφίες της στο Instagram, ανταλλάσσει σχόλια στο Facebook με τους fans και μοιράζεται tips στο Twitter. Την ίδια στιγμή οι φίλοι της εκπομπής κάνουν «share» τις δικές τους προτάσεις, με στόχο να συστήσουν μέρη που αξίζουν πολλά «likes». Η «Espresso» τρύπωσε στα παρασκήνια και μίλησε με τη Λάουρα λίγο πριν ξεκινήσει το επόμενο γύρισμα. «Το “City Hopping” είναι μια εκπομπή που με ενθουσίασε από το πρώτο λεπτό. Μου αρέσει πολύ το ιδιαίτερο του concept, το στήσιμο, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να την παρακολουθήσει κάποιος στο Διαδίκτυο. Η τεχνολογία είναι το απόλυτο μέλλον της ανθρωπότητας, πράγμα που έχουμε καταλάβει πλέον όλοι και επιβεβαιωνόμαστε σχεδόν καθημερινά με τον χρόνο που περνάμε σ’ αυτό» λέει η γλυκιά Λάουρα και συμπληρώνει: «Το Ιnternet σού δίνει ταχύτητα και άμεση ενημέρωση, χωρίς πολλές “σάλτσες”. Ετσι ακριβώς είναι και το “City Hopping”. Χαίρομαι πολύ που παίρνω μέρος σε κάτι τόσο πρωτοποριακό, όπως μια εκπομπή στο ελληνικό web, που μόλις αρχίζει να παίρνει φόρα προς τα πάνω».

Οσο για τον λόγο που την έκανε να πει το «ναι» σε αυτή την εκπομπή, η Ελληνογερμανίδα παρουσιάστρια λέει: «Ο λόγος που δέχτηκα να παρουσιάσω αυτή την εκπομπή, και μάλιστα χωρίς να διστάσω, είναι, πρώτον, η διαφορετική και έξυπνη θεματολογία της και, δεύτερον, το γεγονός ότι θα μάθω πολλά πράγματα μέσω αυτής και όχι μόνο για στέκια και μέρη της Αθήνας, αλλά και για το πώς λειτουργεί μια ολόκληρη ιντερνετική εκπομπή. Επίσης είναι ένα concept αρκετά νεανικό, πράγμα που με ενθουσιάζει πολύ και είμαι έτοιμη να το υποστηρίξω μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια».

Οσο για το ποια είναι τα σχέδιά της για την επόμενη σεζόν, η ναζιάρα Λάουρα δηλώνει: «Δεν μπορώ να σας ανακοινώσω κάτι. Ούτως ή άλλως είναι πράγματα τα οποία θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή. Οπως και να έχει, αυτό που επιδιώκω πάντα είναι κάτι το οποίο θα ταιριάζει απόλυτα στη… Λάουρα, με ανθρώπους που θα είναι έτοιμοι να με πιστέψουν και να με στηρίξουν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...