Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 29-30 Δεκεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν τι θέλετε αν πρώτα δεν έχετε εκφράσει τις επιθυμίες σας. Καταστρώστε σχέδια και…

ΚΡΙΟΣ: Εκτονωθείτε αφήνοντας το πάθος που κρύβετε μέσα σας να απελευθερωθεί. Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε στη διαδρομή να μην τη χάσετε εξαιτίας τρίτων. Απολαύστε τις στιγμές αναγνώρισης των ικανοτήτων σας και μην είστε τόσο μετριοπαθείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, πρέπει να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Μια καινούργια αισθηματική γνωριμία θα τονώσει σημαντικά το ηθικό σας. Να είστε έτοιμοι για τυχόν επεμβάσεις στα γεγονότα, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην περιμένετε οι άλλοι να καταλάβουν τι θέλετε αν πρώτα δεν έχετε εκφράσει τις επιθυμίες σας. Καταστρώστε σχέδια και τολμήστε αλλαγές ώστε να βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο. Πεπαλαιωμένες πεποιθήσεις και προκαταλήψεις δεν έχουν θέση δίπλα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά σας, γιατί είναι δύο διαφορετικοί τομείς της ζωής σας. Αναθερμάνετε σχέσεις που λόγω ειδικών συνθηκών «πάγωσαν» και τις έχετε ανάγκη. Δείξτε κατανόηση και μην κουράζετε τους γύρω σας με παράλογες απαιτήσεις.

ΛΕΩΝ: Είναι λογικό να μπερδεύεται το περιβάλλον σας, αφού άλλα λέτε και άλλα εννοείτε. Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Οι πρωτοποριακές αλλαγές που θέλετε να κάνετε πρέπει να βασίζονται στις δικές σας δυνάμεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πάρετε βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις, γιατί ίσως υπάρχουν παγίδες. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας και μην επηρεάζεστε από παρεξηγήσεις. Συζητήστε με έναν καλό φίλο και βρείτε λύσεις και συμπαράσταση.

ΖΥΓΟΣ: Από το να βάζετε τα νεύρα σας σε δοκιμασία, βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας. Υιοθετήστε καινούργιες τακτικές, για να αναβαθμίσετε τη ζωή σας. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι μάχες δεν κερδίζονται με παρορμητικές ενέργειες αλλά με στρατηγική. Χαλαρώστε και κάντε τις δουλειές σας χωρίς να αγχώνεστε από τις ευθύνες. Η προβολή των ιδεών σας σε μια κοινωνική εκδήλωση θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ψάξτε να βρείτε πίσω από τα ποικίλα σχόλια των συνεργατών σας τα παράπονα που κρύβουν. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας για να καταλήξετε σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Σταματήστε να είστε εγωιστές και ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας. Είναι σίγουρο ότι θα την έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τον σύντροφό σας να δράσει ελεύθερα όσον αφορά τις προσωπικές του ανάγκες. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντί του. Προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις, φροντίστε να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί η συμπεριφορά του συντρόφου σας να είναι εριστική, αλλά μη νομίζετε ότι η δική σας αντιμετώπιση είναι καλύτερη. Μεταξύ των επιθυμιών σας περιλαμβάνεται και μια παρακινδυνευμένη εξομολόγηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Προκειμένου να νιώσετε καλύτερα, περιορίστε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από μια αυτονόητη αλήθεια. Μην αφήσετε τους άλλους να σας τα

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...