Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μια στιγμή, ΜΙΑ ΖΩΗ

Ο αρχικελευστής του Πολεμικού Ναυτικού με τη χρυσή καρδιά • Οταν έβγαινε με την κιθάρα στο μπαλκόνι! Αγνωστες ιστορίες από τη γειτονιά του στη Ν. Ιωνία • Εκτός κινδύνου η Φρόσω, μαραθώνιο χειρουργείο στον Ευαγγελισμό για τη Μίνα • Πραγματογνώμονα όρισε η οικογένεια για τη διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου

Τραγικό τέλος για τον Παντελή Παντελίδη, που «έσβησε» στις λαμαρίνες του τζιπ,
από τις οποίες ανασύρθηκαν τραυματισμένες δύο φίλες του!

• Ο αρχικελευστής του Πολεμικού Ναυτικού με τη χρυσή καρδιά
• Οταν έβγαινε με την κιθάρα στο μπαλκόνι! Αγνωστες ιστορίες από τη γειτονιά του στη Ν. Ιωνία
• Εκτός κινδύνου η Φρόσω, μαραθώνιο χειρουργείο στον Ευαγγελισμό για τη Μίνα
• Πραγματογνώμονα όρισε η οικογένεια για τη διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου  
 
 

rtf4w5twe5t 3

Σε μια απότομη στροφή στον δρόμο που οδηγεί από το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού στη λεωφόρο Βουλιαγμένης «έσβησε» στην άσφαλτο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης,

ΑΠΟ ΤΟΝ
Θ. Π. ΠΑΝΟΥ

rtf4w5twe5t 1Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του στο Teatro Music Hall. Το νήμα της ζωής του κόπηκε σε μια στιγμή, στα 32 του χρόνια, μέσα στις λαμαρίνες του τζιπ, από τις οποίες ανασύρθηκαν τραυματισμένες δύο νεαρές φίλες του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανδρών της Τροχαίας, το δυστύχημα αποδίδεται στη μεγάλη ταχύτητα, ενώ η οικογένεια όρισε ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα για να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ο αγαπημένος τους. Ο τραγουδιστής, που κατέκτησε τις πίστες, σύμφωνα με το περιβάλλον του, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση τις τελευταίες ημέρες, λόγω του σάλου που είχε προκαλέσει το τραγούδι του με αναφορά rtf4w5twe5t 6 0στα Κατεχόμενα. Ο άτυχος 32χρονος, που παλιότερα υπηρετούσε ως επικελευστής στο Πολεμικό Ναυτικό, επηρεασμένος από τις αντιδράσεις, το απέσυρε δηλώνοντας τον σεβασμό του στους Κυπρίους. Μόλις λίγες ώρες μετά ο θάνατος του έστησε καρτέρι.

Ηταν 8.10 το πρωί, όταν το μαύρο Mercedes που οδηγούσε και στο οποίο επέβαιναν οι δύο κοπέλες εξετράπη από την πορεία του στον δρόμο που είχε δημιουργηθεί για να βγαίνουν κατευθείαν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Αθήνα οι ταξιδιώτες που έφταναν στο άλλοτε δυτικό αεροδρόμιο. Ενας δρόμος, που τώρα δεν χρησιμοποιείται συχνά.

rtf4w5twe5t 2Εχασε τον έλεγχο

Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τον έλεγχο και το βαρύ όχημα ξέφυγε στην κλειστή στροφή και προσέκρουσε με σφοδρότητα στα μεταλλικά κιγκλιδώματα. Τα βαριά σίδερα από τις προστατευτικές μπάρες διέλυσαν το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη, που φέρεται ότι χτύπησε σε κεφάλι και θώρακα.

Περίοικοι που αντιλήφθηκαν το δυστύχημα έτρεξαν να βοηθήσουν και ένας από αυτούς αναγνώρισε τον τραγουδιστή που ήταν εγκλωβισμένος στο κάθισμα του οδηγού. Στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής, τα πληρώματα των οποίων απεγκλώβισαν τους τρεις επιβάτες. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του, ενώ οι δύο νεαρές διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό.

Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής δεν είχε πάνω του κάποιο έγγραφο που να δηλώνει την ταυτότητά του και την ταυτοποίηση την έκανε ο μεγάλος αδελφός του, ο οποίος ενημέρωσε και τους γονείς τους. Οι αστυνομικοί που ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος διαπίστωσαν πως το τζιπ είχε παραχωρηθεί με leasing από την εταιρία Α. Πασχαλίδης & ΣΙΑ, που ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες στον επιστήθιο φίλο του άτυχου καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμο. Το όχημα, αφού φωτογραφήθηκε και εξετάστηκε από τους εμπειρογνώμονες, παραδόθηκε στην εταιρία, που το παρέλαβε από την Τροχαία Ελληνικού.

Μαραθώνιος χειρουργείων για τη Μίνα
Εκτός κινδύνου η 21 Φρόσω στον Ευαγγελισμό

Τα δυο πανέμορφα κορίτσια που έζησαν ως συνεπιβάτιδες του πολυτελούς τζιπ τις τελευταίες στιγμές της ζωής του αδικοχαμένου τραγουδιστή, η 30χρονη Μίνα Αρναούτη και η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, νοσηλεύονται στην Ορθοπεδική Κλινική του Ευαγγελισμού.

rtf4w5twe5t 7

Σοβαρά τραυματίστηκε η Μίνα (Μυρσίνη) Αρναούτη, η οποία υποβλήθηκε σ’ έναν μαραθώνιο χειρουργείων. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η 30χρονη πτυχιούχος δημοσιογραφίας βρισκόταν στα πίσω καθίσματα. Υπέστη κατάγματα στον θώρακα, στα πλευρά και στα δεξιά άκρα της. Αρχικά, έκανε επέμβαση στα πλευρά και στον θώρακα. Στη συνέχεια χειρουργήθηκε στο χέρι, όπου απαιτούνταν λεπτός χειρισμός για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο του ακρωτηριασμού. Οι επεμβάσεις, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν επιτυχείς και η μελαχρινή κοπέλα νοσηλεύεται, πλέον, στην Εντατική.

Κατάγματα στα πλευρά

Σύμφωνα με την προσωπική σελίδα της στο facebook, η Μίνα εργάζεται ως barwoman σε νυχτερινά μαγαζιά και στις φωτογραφίες της ξεχωρίζουν εκείνες με γνωστούς τραγουδιστές, καθώς και με τον Παντελή Παντελίδη, τον οποίο γνώριζε από τον χειμώνα του 2014. Λίγες ώρες πριν από το δυστύχημα ανέβασε μια φωτογραφία από μαγαζί της Γλυφάδας, όπου βρισκόταν, γράφοντας: «Κάποιος σκάβει τον λάκκο μου».

Τη φωτογραφία σχολίασε και η 21χρονη Φρόσω, φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, η οποία εργάζεται περιστασιακά σε νυχτερινά μαγαζιά. Οπως ανέφερε λίγες ώρες αργότερα στον πατέρα της, η νεαρή καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Και εκείνη φέρει κακώσεις στο σώμα και κατάγματα στα πλευρά, τα οποία φρόντισαν αμέσως οι γιατροί, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, δεν χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση. Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας τους, τις επόμενες ημέρες οι δύο κοπέλες θα καταθέσουν στους αστυνομικούς όσα συνέβησαν από τη στιγμή που συναντήθηκαν με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή ως την ώρα του δυστυχήματος.     

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΡΟΛΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ 32ΧΡΟΝΟΥ

«Πρεμιέρα πλησιάζει, κόλλησε το γκάζι»… Το τελευταίο post του Παντελή Παντελίδη στο facebook έμελλε ν’ αποδειχτεί δραματικά προφητικό.

Περίπου 24 ώρες πριν από την έναρξη των προγραμματισμένων εμφανίσεών του με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη στο νυχτερινό κέντρο Teatro ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε να εκφράσει δημόσια την ανυπομονησία του να βρεθεί και πάλι κοντά στο ένθερμο κοινό του.

Εχοντας κάνει προηγουμένως την τελευταία πρόβα του πριν από την πρεμιέρα ο Παντελής… γκάζωσε προς το μοιραίο ραντεβού του με τον θάνατο.

Η σελίδα του Teatro στο facebook, που κανονικά θα είχε απόψε πρεμιέρα, «φόρεσε» το χρώμα του πένθους στη μνήμη του Παντελή. Για τον ίδιο λόγο κατέβασαν ρολά χθες το βράδυ τα νυχτερινά μαγαζιά Frangelico, Club 22 και το Dames, όπου εργαζόταν μια από τις συνεπιβάτιδες του Παντελίδη στο μοιραίο αυτοκίνητο. Σήμερα και αύριο θα μείνει κλειστό και το Diogenis Studio, όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

rtf4w5twe5t 9

«Καλό παράδεισο, μεγάλε»

Με σημειώματα, λουλούδια και αναμμένα κεριά γέμισε σε λίγες ώρες το σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα. Εως το βράδυ, θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη έφταναν στον τόπο όπου χάθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής τους και οι ανθοδέσμες στη συμβολή των λεωφόρων Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου σχημάτιζαν βουνό (φωτό πάνω).

«Καλό ταξίδι, Παντέλο. Να προσέχεις, σ’ αγαπάμε. Κόλλησε το γκάζι…» αναφέρεται σε ένα από τα αμέτρητα σημειώματα, ενώ σε άλλα οι θαυμαστές του έγραψαν: «Να είσαι καλά εκεί ψηλά! Σε αγαπάμε», «Καλό παράδεισο, μεγάλε».

Με δάκρυα στα μάτια, πλήθος κόσμου, κυρίως νεαροί, άφηνε ένα αναμμένο κερί στη μνήμη του 32χρονου και αποχωρούσε.

rtf4w5twe5t 5

rtf4w5twe5t 8«Είδα τη μία κοπέλα ζωντανή» 

Τη συγκλονιστική στιγμή της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου αλλά και τα πρώτα λεπτά μετά το τραγικό τροχαίο περιέγραψε ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγόπουλος (φωτό), ο οποίος είχε μόλις φτάσει στο κατάστημά του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

«Είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου και βγαίνοντας άκουσα έναν τρομερό θόρυβο. Γύρισα και είδα το αυτοκίνητο να τουμπάρει» είπε σοκαρισμένος ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: «Ετρεξα αμέσως στην επιχείρησή μου και ειδοποίησα το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική. Μέσα στο αυτοκίνητο είδα τη μία κοπέλα ζωντανή και φοβόμουν μήπως το αυτοκίνητο πέσει από τις μπάρες. Το όχημα είχε γίνει σμπαράλια. Οταν πλησίασα και κοίταξα μέσα, αναγνώρισα το παλικάρι».

■ Σαν αρχαία τραγωδία!
Οι κραυγές της μητέρας του στο Ασκληπιείο που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έφυγε για πάντα το παιδί της • Γιατί στον δρόμο-φάντασμα 

■ Οταν έβγαινε με την κιθάρα στο μπαλκόνι
Ο αρχικελευστής που τα «βρόντηξε» όλα για το τραγούδι • Αγνωστες ιστορίες από τη γειτονιά του Παντέλου στη Νέα Ιωνία, που «πλημμύρισε» από δάκρυα για το «παιδί της διπλανής πόρτας» 

 

{{-PCOUNT-}}40{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....